Vattkoppor

Tredje dagen hemma med liten som är täckt i vattkoppor. Eller ja fjärde kan man säga, det började ju i söndags med 40 graders feber hela dagen och en unge som var extremt slö och tagen. Otroligt ovant och på gränsen till obehagligt. Sen på kvällen började prickarna dyka upp. Dagen efter lite mer och på dag 3 så var han heltäckt. 

Otroligt nog har han icke kliat eller rivit sig mer än en gång. Däremot så sover han dåligt och har nu 3 nätter vaknat var 10 onde minut. På riktigt liksom. Man hinner kanske precis somna själv och så vaknar man av hysteriskt skrikande barn. Antar att det varit klåda som stört honom stackarn. Min snälla mamma kom förbi med ett skum igår som skulle stilla klåda samt kyla ner lite och det verkade funka inatt. Dock vaknade han återigen 03 och tyckte det var dags att gå upp. Igår intogs morgonkaffet kl 03:20. 
Det funkar inte riktigt för mig mer än ett par dagar utan att humöret blir ruskigt dåligt så jag ser nu fram emot 2 saker. 1) Maken kommer hem idag och får ta natten, yaaay. 2) Jag ska jobba två nätter, mycket mer avkopplande än att vabba. Älskar mina kiddos till månen och tillbaka. Men vabba är helt enkelt ingen höjdare. Framför allt inte med vattkoppor som är otroligt smittsamt så vi måste ju hålla oss hemma.