Vattkoppor

Tredje dagen hemma med liten som är täckt i vattkoppor. Eller ja fjärde kan man säga, det började ju i söndags med 40 graders feber hela dagen och en unge som var extremt slö och tagen. Otroligt ovant och på gränsen till obehagligt. Sen på kvällen började prickarna dyka upp. Dagen efter lite mer och på dag 3 så var han heltäckt. 

Otroligt nog har han icke kliat eller rivit sig mer än en gång. Däremot så sover han dåligt och har nu 3 nätter vaknat var 10 onde minut. På riktigt liksom. Man hinner kanske precis somna själv och så vaknar man av hysteriskt skrikande barn. Antar att det varit klåda som stört honom stackarn. Min snälla mamma kom förbi med ett skum igår som skulle stilla klåda samt kyla ner lite och det verkade funka inatt. Dock vaknade han återigen 03 och tyckte det var dags att gå upp. Igår intogs morgonkaffet kl 03:20. 
Det funkar inte riktigt för mig mer än ett par dagar utan att humöret blir ruskigt dåligt så jag ser nu fram emot 2 saker. 1) Maken kommer hem idag och får ta natten, yaaay. 2) Jag ska jobba två nätter, mycket mer avkopplande än att vabba. Älskar mina kiddos till månen och tillbaka. Men vabba är helt enkelt ingen höjdare. Framför allt inte med vattkoppor som är otroligt smittsamt så vi måste ju hålla oss hemma. 


1 Jelly:

skriven

Men usch vad jobbigt :( Var själv hemma med ett barn i över 2 veckor pga vattkoppor :( Krya!

2 THERESA:

skriven

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskastare som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag Mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, kastade han stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningsgivaren som hjälpt mig med mitt eget problem. Email: [drogunduspellcaster@gmail.com] du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) Kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
Genom [drogunduspellcaster@gmail.com]

Kommentera här: