När en får sova

Inatt sov jag i sträck från 02 till 07. Inte sovit så många timmar i sträck sedan innan graviditetsvecka 7 tror jag. Underbart är ordet som beskriver känslan. Att få vakna med en någorlunda känsla av att vara utvilad. 
Gör mig en kopp kaffe och väcker tonåringen som blir hämtad av sin pappa idag. Någon gång på förmiddagen så oklart när men lika bra att han är vaken och klar. Spännande med sådana människor som alltid säger att det kommer någon gång under dagen eller som insetts faller förmiddagen. Det älskar jag som är lite av ett kontrollfreak och alltid är i tid själv.
Men nu har jag ju varit förälder tillsammans med exet i 13 år så jag klarar ändå av det hyfsat bra nuförtiden. Det är viktigt att inte lägga energi på att bli upprörd över onödiga ting som man ändå inte kan påverka.

Minstingen blev hämtad igår men lämnas in här idag runt 10 då hans pappa ska få nycklar till sin nya lägenhet. Spännande. Då kanske han kan hämta sina möbler och alla flyttlådor som står här lite överallt just nu. Jag bor i flyttkaos utan att jag ska flytta. Sen blir det en kväll helt för mig själv innan minstingen kommer hem igen imorgon för attstanna några dagar. Och klart man ställer upp och har barnen. Jag vill ju egentligen inte vara utan dem alls liksom. Eller jo, vissa dagar är det till salu för en billig slant men annars är det ingen höjdare att inte få vara med sina barn alltid. Man vänjer sig och man gör det bästa av det.

Nu tror jag att jag ska bjuda tonåringen på tårta till frukost. Varför inte när man fyllt år och den ändå åker i soporna annars. Lite mer kaffe på det till mig. 

(null)

1 Linda:

skriven

Va skönt att få vakna och känna sig pigg 😉
Och tårta till frukost.... Lyxigt

Svar: Oh ja, ljuvligt att vakna och känna sig lite pigg. Det händer inte alltför ofta nuförtiden 😊😆
Madeleine Hinn

2 Linda:

skriven

Va skönt att få vakna och känna sig pigg 😉
Och tårta till frukost.... Lyxigt

Kommentera här: